Peha už má za Knechtovú náhradu!

„Môj príchod do Pehy bol jednoduchší, ako som čakala. Chalani si ma vlastne našli sami po tom, čo ma počuli spievať na finále minuloročného Košického zlatého pokladu,“ uviedla speváčka.

Zžiť sa s repertoárom Pehy bolo podľa jej slov relatívne jednoduché.“Pesničky od Pehy spievam už od svojich desiatich rokov. Pri ich spievaní sa cítim prirodzene, a to je, myslím, to najdôležitejšie,“ spresnila. Toho, že ju fanúšikovia kapely budú porovnávať s Katkou Knechtovou, sa však nebojí. „Som ešte príliš mladá na to, aby som to mohla odhadnúť. Okrem toho sa priznám, že to nepovažujem za dôležité a v prvom rade sa chcem sústrediť na to, aby si to fanúšikovia užívali prinajmenšom tak dobre, ako si to užívam ja.“

Nová Peha je podľa Hlobeňovej iná, no stále energická a svieža. „Je na ľuďoch, ako túto zmenu príjmu. Myslím, že to od bývalej formácie nemá ďaleko, keďže v kapele zostali štyria pôvodní členovia, ktorí sú podpísaní pod väčšinu skladieb,“ dodala. Ako ďalej uviedla, jej momentálnym cieľom je priniesť do kapely niečo nové a nebyť iba náhradou za Katku Knechtovú.

Slovenská kapela Peha vznikla v roku 1997 v Prešove. Jej členmi v súčasnosti sú Romana Hlobeňová (spev), Karol Sivák (gitara), Marek Belanský (basgitara), Juraj Ondko (klávesy) a Martin Migaš (bicie). Skupina aktuálne vydáva singel, ktorý by mal predznamenávať príchod nového štúdiového albumu.

 

AUTOR: SITA

Zdieľať:
COPYRIGHT roumy.sk © 2017