ROuMY sa pokúša o nemožné!

ROuMY - Hviezdy Cover Foto

V novom singli Hviezdy z pripravovaného albumu spieva ROuMY o nemožnom. Myslí to vážne alebo sa iba hrá s metaforami?

Text novej skladby možno mnohých ľudí prekvapí, ale podľa ROuMY nejde o nič viac ako o krásnu metaforu:

„Povedz svojej polovičke, že budete spolu až do smrti a pravdepodobne sa zľakne. Naopak, skús povedať svojej láske, že budete spolu, až kým nezrátate všetky hviezdy na nebi a s najväčšou pravdepodobnosťou jej poskočí srdce radosťou, usmeje sa, pritisne sa k tebe a pobozká ťa. A presne tento pocit som chcela do skladby dostať a myslím, že sa to podarilo!“ rozplýva sa autorka.

Romana povedala svojmu partnerovi „Áno“ a dnes už používa nové priezvisko Kiššová. ROuMY sa priznala, že skladba Hviezdy mala byť ich svadobná:

„Pôvodne som skladbu veľmi chcela zaspievať na vlastnej svadbe, ale akosi som ju popri svadobnom zhone nestihla dokončiť… No neľutujem to. Ten čas podľa mňa skladbe prospel. Podarilo sa mi ju dostať do podoby do akej som chcela, a ani som netušila, že budem schopná napísať svadobný text tak rafinovaný a pritom nie príliš gýčový.“

Manžel je pre ROuMY veľkou múzou. Bol jej inšpiráciou pre množstvo skladieb na debutovom albume ČIERNO-BIELY SVET a inšpiruje ju aj naďalej. Kedy bude na svete nový album však speváčka ešte netuší:

„Vyberám skladby, hľadám sponzorov, upresňujem si celú myšlienku, ale určite to bude trošku iné. Dostala som sa do štádia tvorby, kedy ma okrem vlastných príbehov vedia inšpirovať aj príbehy iných ľudí a okolitý svet. Dospela som na akýsi vyšší stupeň empatie a preto verím, že moja budúca tvorba bude omnoho pestrejšia.Už samotná skladba Hviezdy je iná po hudobnej i textovej stránke.“

Vypočujte si skladbu HVIEZDY TU >

Zdieľať:
COPYRIGHT roumy.sk © 2017