ROuMY predstavuje svoj letný song

Speváčka Romana Hlobeňová, ktorá vystupuje pod umeleckým menom ROuMY, neváhala a zverejnila na internete svoje dovolenkové video v plavkách. Videoklip dopĺňa nový letný song BEZ TEBA z aktuálneho albumu Čierno-biely svet. A zdá sa, že autorská tvorba a spev nie sú jej jediné prednosti!

 

Už samotný názov svedčí o tom, že táto pieseň nie je žiaden sladký love song. Skladbu si najviac vychutnajú nezadaní, no skrýva v sebe aj hlbšie posolstvo.

„Ľudia sú síce silné bytosti a zvládnu veľa fyzickej, či psychickej záťaže, ale prečo sa trápiť pre lásku? Zaslúžime si byť šťastní, blázniví, len tak sa nechať unášať svetom a objavovať krásy života. Presne o tom je aj skladba Bez teba. Pozerať sa na veci inak, z tej pozitívnej stránky. Nevnímať čakanie na lásku ako niečo negatívne, ale užívať si slobodu“:vysvetľuje autorka skladby ROuMY.

ROuMY, ako sama tvrdí, dokáže skladať iba na základne svojich skúseností. Pieseň Bez teba sa jej rodila v hlave vo chvíľach, keď sa sama so sebou túlala ulicami Bratislavy. Možno ste išli práve vtedy okolo.

„Jedného dňa som sa zasekla a povedala som si dosť! Kto kázal, aby smútil, kto je slobodný? Rozhodla som sa vziať na rande samu seba. Prechádzka na hrad, zmrzlina, či teplý kúpeľ. Len ja a moje myšlienky, ktoré sa vďaka môjmu bláznivému nápadu v hlave pekne usporiadali až nakoniec z toho vznikla táto skladba.“

Nápad natočiť k piesni videoklip vznikol spontánne na ostrove Sardínia, kde si speváčka užívala chvíle oddychu. „Keby som natáčanie plánovala, nikdy by som ho pravdepodobne nezrealizovala. Pretože ako každá žena by som si najskôr naplánovala prísnu diétu, ktorú by som aj tak nedodržiavala a k natáčaniu sa vlastne ani nedostala. Takto to bolo spontánne, nemala som čas riešiť hlúposti. Nie som žiadna fitneska, ale vo svojom tele sa cítim skvele a nehanbím sa za to, že som krv a mlieko.“

Ak sa žena cíti skvele, tak skvele aj vyzerá. ROuMY k tomu ešte aj skvele tvorí a spieva.

Autor: Roumy music team

Zdieľať:
COPYRIGHT roumy.sk © 2017