Prekvapenie v X Factore: Šťastie skúsila aj bývalá speváčka kapely Peha!

Na rozdiel od prvých ročníkov SuperStar je dnes už celkom bežné, že sa do talentových súťaží hlásia aj ľudia, ktorí na hudobnej scéne majú čo-to za sebou. V X Factore sa včera pred štvoricu porotcov postavila aj bývalá speváčka prešovskej formácie Peha. Katarína Knechtová to však, samozrejme, nebola.

 

O priazeň zabojovala mladučká Romana Hlobeňová, ktorá v Pehe pôsobila od roku 2011 po Knechtovej odchode. Mužská zostava kapely skúšala pri svojom reštarte postaviť za mikrofón hneď niekoľko speváčok. Istý čas sa dokonca zdalo, že našli tú pravú. Práve s Romanou Hlobeňovou pripravili svoj očakávaný comeback na pódiá a taktiež nový singel Minca. Táto spolupráca zrazu bez povšimnutia skončila a štvorica z Pehy znova hľadá speváčku. Vyzerá to tak, že nahradiť líderku, akou bola Katka Knechtová, je aj po takmer šiestich rokoch stále veľmi ťažké.

Momentálne sa Hlobeňová, ktorá si hovorí Roumy, snaží presadiť ako sólová speváčka. Na svojom Youtube kanáli len včera zverejnila svoju čerstvú novinku v podobe lyric videa k skladbe Ak si slepý. Pred porotcami X Factoru však vsadila na skladbu Emeli Sandé Beneath Your Beautiful. Na pódiu pôsobila zdravo sebavedome a svojím celkovým vystupovaním zapôsobila na divákov aj porotcov.

„Ty si priniesla obrovské emócie, ja som ti všetko uverila,“ hodnotila nadšená Sisa Lelkes-Sklovská. „Máš X Factor,“ vyslovila sa aj Celeste Buckingham, ktorá sa speváčke dokonca uklonila.

Autor: Miroslava Rabčanová

Zdieľať:
COPYRIGHT roumy.sk © 2017