ROUMY je mladá talentovaná speváčka Romana Hlobeňová z Bánoviec

Roumy

ROUMY svojou autorskou tvorbou v štýle pop-rocku prináša na koncertné pódiá obrovské množstvo pozitívnej energie. Má skúsenosti s koncertnými pódiami s tisíckami fanúšikov, ale aj s vystúpením komornejšieho charakteru a to nielen na Slovensku, ale tiež v zahraničí.

 

ROUMY produkuje autorskú tvorbu a sama si skladá hudbu aj texty, čo je pre interpreta veľkou výhodou. ROUMY so svojím novým singlom s názvom ,,To sa ti len zdá,, zabodovala v 30. ročníku autorskej pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad 2014, kde ju odborná porota (v zložení Igor Timko, Vilo Gutray/No Name, Peter Bič/Peter Bič Projekt, Rašťo Kopina/Noc a deň, Marián Čekovský a Juraj Hidvéghy) z celkového počtu 188 skladieb posunula až do veľkého finálového večera, ktorý sa konal 8.11.2014 v Košiciach, kde obsadila 3. miesto.

V tejto dobe ROUMY pripravuje nátáčanie videoklipu k aktuálnemu singlu ,,To sa ti len zdá,, a so svojou novou kapelou v zložení Filip Hlobeň (gitara), Patrik Zielinski (basgitara) a Patrik Pikulák (bicie), sa chystá na koncertné turné po kluboch na Slovensku i v Čechách.

 

Autor: Jan Furiš

Zdieľať:
COPYRIGHT roumy.sk © 2017