Speváčka Roumy má rozprávkový videoklip k piesni Do perín

Začiatkom tohto roka mladá slovenská speváčka Roumy, ktorej tvár môžete poznať z pôsobenia v kapele Peha, či z talentových súťaží, vydala svoj debutový album Čierno-biely svet. Práve na tomto albume sa nachádza skladba Do perín, ktorej zasnenú atmosféru autorka umocnila rozprávkovým klipom.

 

Šaty, les, jazero, loďka a vypracované mužské telá vás zavedú do inej reality, presne ako sa spieva v texte piesne. „Som veľmi rada, že sa nám podarilo klip zverejniť na internete práve 1. mája. Vždy sa mi tento deň spája s bozkami, rozkvitnutými čerešňami. Celý máj je taký zasnený ako môj nový videoklip,“ vysvetľuje Romana Hlobeňová alias Roumy.

Štáb navštívil okolie Zlatých Moraviec, či Topoľčianky. Natáčanie trvalo dva dni a podarilo sa zachytiť aj zopár vtipných záberov, ktoré budú v blízkej dobe tiež uverejnené vo videu „making of“.

Klip Do perín je tiež prvým klipom, ktorého produkciu Roumy zverila do rúk Luca Bush production. „Netrúfala som si sama vymyslieť celý scenár, pretože skladba Do perín je mojou obľúbenou skladbou z albumu, takže som nechcela nič pokaziť. Som rada, že som sa tak rozhodla, klip sa mi naozaj veľmi páči, aj keď pri jeho natáčaní to nebolo až také rozprávkové“, dodáva speváčka, ktorá musela kráčať bosá po lese, či sama veslovať do stredu jazera.

Autor: Michaela Salajová

Zdieľať:
COPYRIGHT roumy.sk © 2017